Sivut

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Liiga: Avauskierros pelattu

Naisten salibandyliiga käynnistyi ilman yllätykisä, sillä etukäteen kovemmat joukkueet veivät pisteet. Peleissä nähtiin jo monta kolmen tai enemmän pistettä saalistanutta pelaajaa.

Etukäteen mielenkiintoisin kappailu käytiin Ruskeasuolla, jossa kohtasivat SB-Pro ja Tiikerit. Ottelun ratkaisu nähtiinkin vasta päätösminuuteilla, kun Pron Annamari Lehto viimeisteli voitto-osuman. Lopputulos 4-3.

Tiikereiden raportti.

Oulussa Emmi Niemelän kolme maalia siivittivät OLSin kotivoittoon PSS:stä. Lopputulos 7-4.

PSS:n raportti.
OLS:n raportti.

M-Teamin Anni Rainio viimeisteli myös kolme maalia, kun Happee kautui malein 5-3.

Mosalla "keppana" taipui sarja-avauksessa moninkertaiselle mitalistille NST:lle. NST näytti heti menevänsä menojaan, sillä he johtivat jo 4-0. Lopussa Erä sai kaunisteltua numeroiksi 3-5. NST:n Anu Raatevaaralle myös kolmen maalin peli.

NST:n raportti.

Turussa sarjanousia TPS sai vastaansa SPV:n. Avausmaali syntyi jo 17 sekunnin pelin jälkeen, kun TPS siirtyi kotijohtoon. Peli oli kuitenkin tasainen ja ratkaisumaali nähtiinkin vain reilu minuutti ennen päätössummeria. Jonna Rouskun puoliksi epäonnistunut veto upposi maaliin. Lopputulos 4-2.

Tuula Heino-Kyllösen kuvia ottelusta voi katsella täältä.

Tampereen paikalliskappailussa Classic voitti Kooveen selvästi 9-3. Classicin Eliisa Alanko viimeisteli maaleista peräti viisi.