Sivut

tiistai 18. syyskuuta 2012

Liiga: Naisten nettisivuja

Naisten liigajoukkueiden nettisivujen tiedotuksissa on suuria eroja ja tässä käyty läpi kaikkien liigajoukkueiden sivut ja poimittu niistä huomioita. Tässä kiinnitetään enemmän huomiota sisältöön, kuin ulkoasuun. Liigaseuroilta odottaisi jonkinlaista tiedotusta tasaisin väliajoin, mutta osalla joukkueista viimeisimmät uutiset ovat keväältä. Jotkut voivat olla kiinnostuneita myös harjoituspelien tuloksista ja jonkinlaisia raportteja myös niistä Toivottavasti tahti kiihtyy, kun kausi kohta pyörähtää käyntiin.

PSS
Porvoossa panostetaan naisten ja tyttöjen salibandyyn todella hienosti ja porvoolaisilla tiedottaminen kuuluu jokapäiväiseen toimintaan. Uutisia ja jopa videoita tulee tasaiseen tahtiin. Kaikki asiat on päivitetty vastaamaan nykytilannetta. Ehdottomasti liigan eliittiä ja muut seurat saisivat ottaa tästä mallia. Aktiiviset seuraajat haluavat nähdä enemmän tämän kaltaista toimintaa!

Koovee
Tampereen nettisivukamppailu kääntyy selkeästi Kooveen voitoksi. Uutisointi on erittäin vilkasta ja kaikki tiedot ajan tasalla. Myös harjoituspeleistä löytyy tiedot, tosin tilastotiedot TPS pelistä puuttuu.

SB-Pro
Nurmijärveläisillä on myös hyvää tiedottamista, mutta esim. juuri pelatusta IFT-turnauksesta voitosta ei löydy mitään mainintaa. Harjoituspelien tulokset ja tilastot löytyvät, kuten myös ajantasainen pelaajaluettelo.

NST
NST:llä on aina ollut tiedottaminen pelillisen tason kanssa rinta rinnan eli kestomitalisti on myös tiedottamisessa hyvällä tasolla liikkeellä. Uusista pelaajista ja harjoituspeleistä tulee koko ajan juttua. Kuten arvata saattaa, niin myös pelaajaluettelo on ajan tasalla. Otteluohjelma vie liigan sivuille, joten uusin pelattu ottelu on vuodelta 2010. Harjoituspelejä ei ottelut linkin takaa siis löydy.

M-team
Joukkueen kuulumisia päivitetään sivuille tasaiseen tahtiin ja harjoituspelien tulokset löytyvät uutisista. Tulevat ottelut löytyvät myös sivuilta, mutta harjoituspelien tuloksia eivät ottelut linkin takaa löydy, vaikka pelit siellä onkin listattu. Pelaajaluettelo hyvin ajan tasalla. Etusivulta voisi muutaman joukkuekuvan jo poistaa ja pitää sitä hiukan siistinpänä.

SPV
Seinäjokelaisten sivuille jotain päivityksiä uutisointiin tulee ja varsinkin kuvia löytyy hyvin. Pelaajaluettelo sivuilta löytyy, mutta hiukan hankalassa muodossa, sillä listasta ei mitenkään selviä, että ketä pelaajista on maalivahti tai kenttäpelaaja. Tämä tieto kyllä löytyy, kun pelaajakortin aukaisee nimestä. Harjoituspeleistä löytyy vain mainintoja uutisista.

OLS
Pohjoisimman joukkueen sivut ovat siirtyneet emoseuran alaisuuteen ja sivut ovat selkeytyneet huomattavasti. Pelaajaluettelo sivuilta löytyy, mutta se ei ole mitenkään luettavassa muodossa. Uusilla sivuilla ei vielä niin hirveästi ole uutisointia ja viimeisin uutinen päivätty 31.8.2012.

TPS
Turkulaiset liiganousijat elivät kesän hiljaiseloa nettisivujen suhteen, mutta nyt tilanne näyttää kääntyvän parempaan suuntaa. Pelaajaluettelot ja otteluohjelmat ovat ajan tasalla. Harjoituspeleistä ei minkäänlaista infoa sivuilta löydy. 

Classic
Monivuotiselta Suomen mestarilta odottaisi hiukan parempaa tiedottamista. Uusin uutinen on päivätty 5.6.2012., joten esim. joukkuetta ei ole virallisesti julkaistu? Muuten uusitut sivut ovat huomattavasti vanhaa selkeämmät. Joukkueen kokoonpano ja uusin otteluohjelma sivuilta löytyy.

Tiikerit
Alkukesästä uutisointi oli aktiivista, mutta viimeisin uutinen on joukkueen julkaisu 19.6.2012. Myöskään otteluita ei ole listattu – paitsi kaksi IFT:n peliä, joiden tuloksia ei kuitenkaan ole päivitetty. Pelaajalistaus vastaa nykyistä tilannetta.

Erä III
Erän viimeisin uutinen on päivätty 28.5.2012 eli joukkueessa ei siis ole tuon jälkeen tapahtunut mitään? Otteluohjelma ja pelaajaluettelo päivitettynä, mutta harjoituspelejä ei ole listattu mihinkään.

Happee
Happeen sivuilla uutisointiin ei hirveästi ole panostettu. Pelaajakortit ovat ihan ok idea. Otteluohjelma on ajan tasalla. Harjoituspeleistä ei sivuilla ole mitään tietoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti