Sivut

maanantai 15. lokakuuta 2012

C-tyttöjen tilannekatsaus



Muutama paikka on vielä viikonlopun jälkeen jaossa, mutta kahdeksasta SM-sarjaan menevästä joukkueesta on jo puolet selvillä.

Etelän ykköslohkosta jatkoon ovat tiensä jo selvittäneet M-Team ja Westend Indians. Kakkoslohkon SM-sarjapaikoista taistelevat PSS, Oilers ja Tiikerit. Vahvimmin paikassa on kiinni PSS, mutta heillä viimeisessä turnauksessa vastassa juuri Oilers ja Tiikerit. PSS:llä on kolmen pisteen johto kolmantena olevaan Tiikereihin, joten yksikin piste heitä vastaan riittää tuomaan paikan SM-sarjassa.

Länsirannikon yhden paikan ottaa uusikaupunkilainen KaPa-65, joka voitti sunnuntaina ratkaisevan ottelun SBS Maskua vastaan 6-3 ja meni näin puhtaalla pelillä SM-sarjaan.

Sisä-Suomessa SM-sarjapaikan vei ylivoimaisella esityksellä Kooveen punaisten joukkue, jolla kuuden pelin maaliero oli huima 63-3.

Kaakkois-Suomen ja Savo-karjalan yhteisestä lohkosta jatkoon on vielä tyrkyllä usempikin joukkue, sillä viisi joukkuetta ovat 3 pisteen sisällä ja kaikilla joukkueilla on vielä kaksi peliä jäljellä. Lohkoa johtava SB Heinola on kuitenkin lähellä jatkopaikkaa, sillä heillä viimeisessä turnauksessa vastassa lohkon nollakerholainen Top Team. Mikkelissä 27.10. pelattavassa turnauksessa on muutama jatkopaikan kannalta mielenkiintoinen ottelu: Hatsina – NST, SB Welhot – Voima ja turnauksen viimeinen kamppailu SB Heinola - Hatsina. 
Sarjataulukko ennen viimeisiä kamppailuja:
SB Heinola 7
Hatsina      6
NST             5
Voima        4
SB Welhot  4

Pohjanmaalta ilmajokelainen ISB on vahvimmin kiinni SM-sarjapaikassa, sillä he johtavat sarjaa puhtaalla pelillä, mutta tarvitsevat kuitenkin kahdesta viimeisestä pelistä vielä pisteen, jotta jatkopaikka olisi ihan varma. ISB kohtaa viimeisessä turnauksessa neljä pistettä perässä olevat SPV:n ja FBC Remixin. Ensimmäisellä kierroksella ISB voitti molemmat joukkueet maalilla, joten kaikki on lohkossa mahdollista. Viimeinen turnaus pelataan Kokkolassa 27.10.


Pohjois-Suomessa jatkopaikasta taistelevat lähinnä OLSin ykkösjoukkue ja liminkalainen LMN. Kolmantena olevalla MuHullakin on mahdollisuus jatkoon, mutta heillä on jo yksi peli enemmän pelattuna ja yksi tappio tilillä, joten todennäköisesti SM-sarjapaikka ratkeaa OLS I ja LMN:n välisessä ottelussa. Viimeinen turnaus pelataan Oulussa 20.10.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti