Sivut

perjantai 26. lokakuuta 2012

I-div: Illan otteluna Crackers - ÅIF



Illan otteluna pelataan itälohkon I-divisioonassa Crackers – ÅIF.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet sarjassa kolme ottelua. ÅIF on kokenut noissa peleissä yhden tappion ja se on tullut Papasin vieraana Kajaanissa. Kajaani ei ole helppo paikka pisteitä ottaa, sillä myös Crackers koki saman kohtalon ja hävisi Papasille. Crackers hävisi myös ”pohjoisen” kiertueen toisen pelinsä Kuopiossa SB Welhoille. Molemmat pelit päättyivät kotijoukkueiden maalin voittoihin. Molemmilta joukkueilta löytyy myös voitot O2jkl:stä, joten ovat pelanneet samat kolme peliä.

Molempien parhaat pistepörssissä kuuluvat nuorempaan kaartiin. ÅIF:n tehokkaimpina ovat menneet Bianca Boman (6+0) ja Emma Hartwall (0+6) ja Crackersin vastaavat ovat Ada Väisänen (0+6) ja Renate Taka-Aho (4+1). Kaikki edellä mainitut pelaajat ovat syntyneet 1994 tai myöhemmin, joten näyttäisi siltä, että I-divisioonasta on kasvamassa hyvä kasvualusta nuorille pelaajille.

Maalivahtipuolella Crackers on luottanut jokaisessa pelissä Janita Spännäriin, jonka torjuntaprosentti onkin huikeaa luokkaa: 86,21% eli maalivahdista tappioita ei voi syyttää. ÅIF:n maalilla ovat vuorotellen olleet Laura Karppinen ja Sanna Peipponen. Jostain syystä Peipposen pelaamassa pelissä ei torjuntoja ole tiedossa, joten vertailu hiukan hankalaa. ÅIF:n sivujen mukaan torjuntoja olisi kertynyt 20 eli torjuntaprosentti olisi 83,33%

Molemmilla joukkueilla on siis kasassa nuoret joukkueet ja Karhuvuoressa nähdään varmasti vauhdikas ottelu.

Naisten I-divisioonaa Karhuvuoren urheilutalossa, Kotkassa
18.00 Crackes - ÅIF

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti