Sivut

keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Illalla tarjolla kaksi otteluaTänään pelataan naisten I-divisioonassa ja Nuorten SM-sarjassa molemmissa yksi ottelu.

Naisten I-divarissa kohtaavat Lohjalla LoSB ja Indians. Ottelu on molemmille kohtuullisen tärkeä, sillä kotijoukkue tarvitsee pikkuhiljaa pisteitä, jotta putoamisviiva ei karkaisi turhan kauas. Jos Indians haluaa taistella nousukarsintapaikasta, niin voitto olisi ehdoton edellytys, sillä muuten ero pysyy neljässä pisteessä. Ottelussa kohtaavat kaksi vähiten maaleja tehneet joukkueet, joten tuskin mitään maali-ilottelua nähdään ja varsinkin kun molempien päästettyjen sarakekaan ei ihan hirveitä lukemia näytä.

LoSBin tehokkain alkukaudesta on ollut Susanna Österman tehoin 2+3=5. Indiansin tehokkain on myös viidessä pisteessä: Anni Kettunen 3+2.

I-divisioonaa Lohjan Tennarissa
19.00 LoSB - Indians

Nuorten SM-sarjassa Helsingissä kohtaavat Erä ja NST Future. Erä on aloittanut kautensa mukavasti, sillä ainoa tappio on tullut sarjaa johtavan PSS:n vieraana. NST puolestaan on sarjanousijana pelannut kohtuullisen alkukauden ja on kolmella pisteellä sarjassa kuudentena. Pisteet ovat tulleet voitolla OLSista ja tasapelistä Haappeeta vastaan. Erä on pelannut sarjaa suhteellisen pienillä maalimäärillä, sillä neljässä pelissä tehtyjä on vain 13, mutta samalla päästettyjä on sarjan vähiten eli 10. NST on taas tehnyt huomattavasti enemmän maaleja (21), mutta ovat myös päästäneet selvästi Erää enemmän omiin (24). Puolet noista maaleista tuli SB-Pron käsittelyssä. 

Erän alkukauden tehokkain on ollut Sonja Päärnilä tehoin 5+3=8 eli hän on ollut mukana yli puolessa joukkueen maaleista. NST:n tehokkain on ollut liigassakin hyvin pelannut Anu Raatevaara tehoin 8+3=11. Hän on siis myös ollut mukana yli puolessa joukkueensa maaleista. 

Tyttöjen SM-sarjaa Mosahallissa
18.30 Erä – NST Future

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti