Sivut

torstai 4. lokakuuta 2012

Liiga: Erä vei pisteet PSS:ltä

Keskiviikon liigakamppailussa Erä oli selvin numeroin PSS:ää parempi ja loppunumeroiksi kirjattiin 7-3 ja avasi näin pistesaldonsa tämän kauden salibandyliigassa. Ennakossa odoteltiin pelin kääntyvän PSS:lle, mutta Erä päätti näyttää kaikille osaavansa myös pelata ja ettei heiltä pisteitä saa helposti.

Erän tehokkain oli jälleen kerran Anna Yli-Kojola, joka viimeisteli kaksi osumaa ja saalisti lisäksi syöttöpisteen. Senni Hietanen oli puolestaan PSS:n tehokkain (1+1).

Ottelu ratkesi toisen erän alkuun, jolloin ”keppana” latoi reiluun viiteen minuuttiin kolme maalia ja tilanteeksi 5-1 ja tästä ei PSS enää pystynyt nousemaan voittokamppailuun.

PSS:n Mika Stömberg avasi ottelua heidän kotisivuillaan: ”Keppana pelasi vahvasti niillä aseilla joilla mekin vielä muutama päivä takaperin pelasimme. Vahva ottelu heiltä. Me puolestaan hävisimme kaksinkamppailut ja puolustettiin puolivaloilla etenkin ottelun alussa ja nämä perusasiat, kun me jätetään tekemättä satasella, niin nuhaan tulee, kuten Keppana tänään näytti, kehui Strömberg illan vastustajaa.”

Strömbergin mielestä illan onnistujat olivat: ” Alisa Levälampi ja Tapanilan Erä.”

PSS:n raportti ja Erän vastaava.