Sivut

tiistai 16. lokakuuta 2012

Liiga: Tänään tarjolla Classic - TPSSarjanousija TPS haastaa illan ottelussa hallitsevan Suomenmestarin Classicin. 

TPS aloitti kauden kahdella voitolla (SPV ja Happee), mutta hävisi sen jälkeen Oulussa OLSille. Classic puolestaan on aloittanut sarjan kolmella voitolla yhtä monesta ottelusta.

Classicin tehokkaimpina ovat häärineet Eliisa Alanko (8+1) ja Nina Rantala (3+3). Alanko pitää salibandyliigan maalipörssin toista sijaa ja on myös joukkueestaan eniten plussalla (+12)

TPS:n ykköskentän tehokkain on ollut Laura Rantanen (4+3). TPS:n ykköshyökkäyskolmikko Rantanen-Honkanen- Alanko eivät ole vielä päästäneet yhtään maalia omiin ja kaikki kolme ovat mukavasti plussalla. 

Classic lähtee otteluun suurena suosikkina, mutta jos TPS löytää ykköskentän takaa lisää leveyttä, niin haastavat varmasti myös kärkijoukkueita. Ottelun ratkaisut saatetaan nähdä myös erikoistilanteissa, sillä TPS on sarjan huonoin alivoimalla ja eivät ole tehneet maaliakaan ylivoimalla, joita on ollut jo 12 minuuttia. Classicin ylivoima on toiminut 50-prosenntisesti eli joka toisella kerralla ovat osuneet.

Maalivahtiosasto kääntynee niukasti TPS:lle, sillä nuorten maailmanmestari Noora Vuorela löytyy myös liigan maalivahtitilastosta sijalta kolme. Hirveän paljon alempaa ei Classicin maalivahteja tarvitse etisä, sillä Kreeta Lakkala ja Satu Vuoti löytyvät sijoilta 5 ja 6.

Naisten salibandyliigaa Tampere Areenalla
18.30 Classic - TPS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti