Sivut

torstai 11. lokakuuta 2012

Nuorten SM: Illan ottelu: PSS - SB-Pro


Tänään Auroralla kohtaavat PSS ja SB-Pro. Samat joukkueet ovat jo kertaalleen pelanneet vastakkain sarjassa ja SM-sarjan kauden avauspelissä PSS oli 7-4 parempi.

PSS on aloittanut kautensa hyvin, sillä he ovat voittaneet molemmat pelinsä. Avauskierroksen jälkeen porvoolaiset kävivät hakemassa Oulusta selvän 11-0 voiton. PSS onkin tehnyt kahteen peliin mukavat 18 maalia ja päästäneet vain 4. Joukkueen parhaista tehoista alkukaudella ovat vastanneet Ella Holmberg (3+4) ja Henna Uljua (4+2)

SB-Pro on myös pelannut kaksi peliä ja PSS tappion jälkeen he voittivat NST:n värikkäiden vaiheiden jälkeen 12-9. Nurmijärveläiset ovatkin tehneet toiseksi eniten maaleja, mutta myös päästäneet toiseksi eniten. Joukkueen sisäisen pistepörssin kaksi parasta eivät varmaan yllätä ketään: My Kippila (2+5) ja Mira Wickman (4+1)

Molemmilta joukkueilta löytyy vahva hyökkäys ja taas saatetaan nähdä runsasmaalinen peli. SB-Pron pitää saada puolustustaan tiiviimmäksi, sillä 16 maalia omiin kahteen otteluun on jatkoa ajatellen liian paljon. Molemmilla joukkueilla on tuoreessa muistissa edellinen kohtaaminen ja voi olla, että valmentajat ovat muutaman kerran kyseisen pelin videota katselleet, jotta löytyisi vastustajan pelistä sopivat aukot.

PSS:n ennakko.

PSS – SB-Pro 19.00
Aurora, Porvoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti