keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Nuorten SM: Tiistaina pelattiin kaksi peliä

Nuorten SM-sarjassa pelattiin tiistaina kaksi peliä.

Classic – KaPa-65 4-5
Ottelusta odotettiin erittäin tasaista vääntöä ja sellainenhan siitä tulikin. Ensimmäinen erä mentiin tasatahtiin, kun molemmat onnistuivat kerran maalinteossa. Toisessa erässä Classic siirtyi ensin Sanna Salosen maalilla johtoon, mutta KaPan noin neljän minuutin tehohetki toisen erän loppupuolella vaihtoi uusikaupunkilaiset kuskin paikalle ja toisen erän jälkeen tilanne 2-4. Kolmannessa erässä Classic kiri taas tasoihin tehden erän kaksi ensimmäistä maalia. Ottelun voittomaali nähtiin ajassa 55.41, kun KaPan Veera Wilenius ratkaisi ottelun. Classicin kokoonpanosta puuttui, sunnuntaisen Champions cupin finaalin tapaan, Tiia Raitanen. KaPan tehoikkain oli Emilia Hakanpää kahdella maalilla.

Classicin raportti.

Koovee – Tiikerit 5-4JA
Vaikka Tiikerit avasi maalitilin, niin neljästä seuraavasta vastasi kotijoukkue ja ottelun puolivälissä Kooveen johto oli jo 4-1. Varsinaisen peliajan lopuista maaleista vastasi sitten vantaalaiset ja ottelu meni jatkoajalle. Jatkoaikaa ei ehditty pelata kuin 25 sekuntia, kun Veera Kauppi ratkaisee ottelun. Veera ottaa pomppivan pallo mukaansa keskialueelta ja päättää 3-1 hyökkäyksen ylänurkkalaukaukseen. Veera Kauppi olikin Kooveen tehokkain (2+1) ja Tiikereiden kahdesta osumasta vastasi Janniina Andersson.