Sivut

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Liiga: Classic voittoon Porvoossa

Classic jatkaa naisten salibandyliigassa tappiotta, sillä tiistaisessa ottelussa kaatui PSS luvuin 3-7.

Ensimmäisessä erässä ei maaleja nähty, mutta Classic takoi 5 maalia toiseen erään ja se takasi kauden kahdeksannen voiton.

Pistepörssin kärkisijoja hallitsevat pelaajat olivat taas hyvin esillä sillä Eliisa Alanko ja Nina Rantala tekivät molemmat 2 maalia. PSS:n jokaisessa maalissa oli mukana Henna Uljua (2+1). Classicilla oli lisäksi kaksi epäonnistunutta rankkaria.

Classicin hallinnasta kertoo maalivahtien torjunnat. PSS:n Krista Nieminen oli pallon edessä peräti 38 kertaa. Classicin Satu Vuotille merkattiin 15 torjuntaa.

Classic on sarjassa toisena tasapisteissä johtavan SB-Pron kanssa. PSS puolestaan kampailee suoraa putoamista vastaan sarjan toiseksi viimeisenä ja vain pisteen SPV:n edellä.