Sivut

maanantai 5. marraskuuta 2012

Viikonlopun tulokset

I-divisioona

I-divisioonan länsilohkossa pelattiin kaksi ottelua, joissa molemmissa toisena osapuolena oli Indians. Lauantain pelissä he kohtasivat kotonaan FBT Karhut Porista. Tasaisen ottelun käänsi lopulta Karhut nimiinsä maalein 4-5. Voittomaali nähtiin ajassa 55.10, jolloin porilaisten Anu Palmgren teki ylivoimalla joukkueen viidennen maalin. Indians yritti vielä ilman maalivahtia ja onnistuikin kertaalleen, mutta tasoitusta eivät enää aikaan saaneet.

Sunnuntaina Indiansilla oli jo viikon kolmas ottelu ja vastassa sarjan kakkonen SB Vantaa. Ottelun alku oli Vantaalle loistava, sillä 58 sekunnin jälkeen taululla olivat jo 2-0 lukemat. Indians nousi kuitenkin lopulta tasoihin 3-3 ja jatkoajalle. Jatkoajalla Vantaan maalivahdille Raisa Haloselle tuomittiin 5+20 väkivaltaisuudesta, mutta Indianskin sai vielä kahden minuutin jäähyn, joten loppu mentiin tasavajaalla ja maaleitta.

Suomen Cup

NST otti niukan 2-1 voiton ykkösdivisioonan FT Steelersistä. Voittomaali nähtiin jo toisessa erässä ja sen viimeisteli Heidi Härkönen. Steelersillä oli toisessa erässä myös mahdollisuus nousta tasoihin rangaistuslaukauksella, mutta Veera Pellikka ei yrityksessä onnistunut. Kolmannen erän ainoiksi tilastomerkinnöiksi jäivät jäähyt, joten NST etenee, jälleen kerran, välieriin Suomen Cupissa.

II-divisioona

Etelän lohkon 2 ottelut pelattiin Loviisassa. FLOB onnistui ainoana joukkueena ottamaan täydet 4 pistettä ja johtaa sarjaa rasitteena vain yksi tasapeli. Pisteen perässä seuraa tiukasti Ä-lasti. Muutamalla PSS:n pelaajalla vahvistettu kotijoukkue Loviisa jäi kahteen tasapeliin.

SB-Pro II – Loviisa 2-2

Pohjanmaan lohkossa pelattiin kauden toinen turnaus Kokkolassa. Paikallinen Nibacos otti molemmista peleistään voitot ja saman tempun teki sarjaa puhtaalla pelillä johtava SC Alavus. Sarjataulukosta puuttuu pari peliä, joten ihan tarkkaa tietoa sarjatilanteesta ei ole.

C-tytöt

Länsirannikon ja Sisä-Suomen yhteinen aluejatkosarja alkoi kahdessa paikassa. Länsirannikon joukkueet mittelivät Mynämäen HaNi-hallissa ja Sisä-Suomalaiset Parkanon Urheilutalolla. Ennakkosuosikit SBS Masku ja Pirkkala voittivat molemmat ottelunsa ja saivat hyvät startit jatkosarjaan. Myös Happee nappasi kaksi voittoa.

SBT PaPo – Koovee Kelt. 2-8
Kapa-65 II – SBS Wirmo 0-2
PirPi – Classic 8-2
SBS Masku – FBC Turku 3-1
Koovee Kelt. – FoSu 4-6
Happee – Classic 9-8
Kapa-65 II – SBS Masku 0-5
FoSu – PirPi 2-3