Sivut

perjantai 14. joulukuuta 2012

Torstaina pelattiin kolme peliäEilen torstaina pelattiin kolme peliä.

Naisten I-divisioona

FT Steelers – Indians 4-5

Indians haki arvokkaan vierasvoiton Iittala-Hallista, kun se kaatoi FT Steelersin maalilla. Arvokkaaksi Indiansille voiton teekee se, että lohkon tasaisessa keskikastissa Steelers tipahti nyt karsintaviivan alle ja Indians otti heihin kahden pisteen eron.

Voittomaali nähtiin ajassa 52.23 ja se syntyi Johanna Hiltusen toimesta. Joukkueiden tehokkaimpia olivat Steelersin Ada Kankainen (2+1) ja Indiansin voittomaalinkin iskenyt Hiltunen (2+1)

Nuorten SM-sarja

Classic – Koovee 5-6
Tamperelaisten paikallisväännöstä odoteltiin tasaista ja sellainen siitä myös tuli. Classicin Alisa Pölläsen kolme maalia eivät lopulta auttaneet, vaan Kooveen Essi Kolppo onnistui myös kolmesta ja sai nimiinsä voittomaalin. Classicin Mari Alilalle ja Kooveen Tuulia Aholle tehot 1+2. Ottelun yleisömääräksi on merkattu mukava lukema: 206

Kooveen raportti 

NST Future – PSS 3-4JA
PSS matkasi Lappeenrantaan pienellä ja hiukan nuoremmalla ryhmällä, mutta onnistui silti tuomaan mukanaan kaksi sarjapistettä ja jatkavat yhä selvemmin sarjassa ykkösenä. Ratkaisu nähtiin vasta jatkoajalla, jolloin PSS:n Noora Ahonen pysäytti kellot ajassa 61.00. NST:n Milla Korhoselle kaksi osumaa ja PSS:n Olivia Kortelainen kirjautti tehot 1+1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti