Sivut

tiistai 8. tammikuuta 2013

I-div: Tänään HU 46 - ÅIFTänään kohtaavat I-divisioonan itälohkossa HU 46 ja ÅIF

Kotijoukkue HU 46 on tällä hetkellä sarjassa viimeisenä ja saavuttanut vain kolme pistettä. Edellinen ja ainoa voitto on syyskuulta ja tasapelipisteen he saivat Crackersiltä. Hollolalaisten tilanne sarjan hännillä ei näytä kovinkaan hyvältä, sillä pelejä heillä on jäljellä vielä seitsemän ja ero sarjapaikan säilyttämisen oikeuttavaan sijaan on jo seitsemän pistettä. HU 46:n pitää saada illan ottelusta pisteitä, jos mielivät pelata I-divisioonassa myös ensi kaudella.

Keskikastissa neljä joukkuetta on kymmenessä pisteessä. Näistä neljästä joukkueesta yksi putoaa suoraan, yksi karsii putoamisesta ja kaksi säilyvät sarjassa. ÅIF on yksi näistä joukkueista eli tarvitsevat lisäpisteitä säilyäkseen sarjassa. Sipoolaisten tilanne on muita hieman edullisempi, sillä heillä on pelattu 1-2 peliä vähemmän kuin muilla. ÅIF ei täysin ole ulkona nousukarsinnoistakaan, mutta tämä vaatisi toisen kärkijoukkueen pienoista epäonnistumista. Sarjakakkosen Papaksen saldo neljästä viimeisestä pelistä on yksi voitto ja kolme tappiota, joten kuntokäyrä näyttää pahasti menevän alaspäin. Tämä antaa ÅIF:lle sen pienen mahdollisuuden nousta vielä liigakarsintoihin asti.

HU:n parhaista tehoista ovat vastanneet Roosa Virtanen (13+7) ja Maria Poropudas (10+5). ÅIF:n tehokkaimpina ovat häärineet Bianca Boman (14+8) ja Emma Hartwall (9+11)

Maalivahtitaistelussa ÅIF on niskanpäällä, sillä heidän Laura Karppinen (82,42) on torjunut sarjassa huomattavasti paremmalla torjuntaprosentilla, kuin virkasisko Inka Puhakka (70,24).

Naisten I-divisioonaa Lahden Urheilutalolla
18.30 HU 46 - ÅIF

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti