Sivut

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Liiga: PSS kohtaa NST:nTänään naisten liigassa pelataan PSS-NST.

PSS:n Ja NST:n välisestä pelistä saattaa muodostua maalivahtien välinen taistelu, sillä molempien maalien suulta löytyy erinomainen maalivahti. PSS:llä on uuniin laittaa Hanna Sihlman ja NST:llä maalivahtipörssin kolmannelta sijalta löytyvä Anni-Maija Seppänen. Sihlman on pelannut vasta yhden pelin PSS:n riveissä ja siinä pelissä meni kahdeksan omiin, mutta potentiaalia parempaan varmasti on.

Kotijoukkue PSS on tällä hetkellä liigassa viimeistä edellisenä, joten lopuista peleistä tarvitsevat pisteitä välttääkseen karsinnat ja onhan joukkueella mahdollisuudet vielä jopa PlayOffeihin. Karsinnan välttävään yhdeksänteen sijaan on matkaa kolme pistettä. Neljästä viimeisestä pelistä porvoolaisille ovat voittaneet kaksi ja molemmat pelit olivat "päävastustajia" vastaan (SPV ja M-Team).

NST puolestaan majailee erittäin tasaisessa keskikastissa sijalla neljä ja taistelee kotiedusta playOffeihin. PlayOffien ulkopuolella olevaan joukkueeseen on eroa vain neljä pistettä, joten tuohon väliin mahtuu vielä neljä muuta joukkuetta, joilla kaikilla on mahdollisuus hankkia tuo kotietu. NST:llä on tulevana viikonloppuna myös Suomen Cupin peli ja valmistautuminen tuohon saattaa vaikuttaa illan peliesityksiin.

PSS:n tehokkain on ollut Henna Uljua (7+9) ja löytyy pistepörssistä sijalta 26. PSS:n paras maalintekijä toistaiseksi on ollut Senni Hietanen kymenellä osumallaan. NST:llä tehokkaimpana on pelannut, pistepörssin kuudes ja maalipörssin neljäs, Marianne Hannonen (21+8).

NST:n ennakkon voi lukea täältä

Naisten Salibandyliigaa Porvoon Auroraalla
18.30 PSS - NST

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti