Sivut

tiistai 22. tammikuuta 2013

Nuorten SM-sarjassa Koovee-PSSTänään pelataan nuorten SM-sarjassa yksi huippukamppailu, jossa kohtaavat viime kauden finalistit Koovee ja PSS

Koovee lähtee kotiotteluun kahden tappiollisen pelin saattelema, sillä KaPa-65 ja Tiikerit ottivat edellisissä peleissä voitot tamperelaisista. Koovee on tällä hetkellä sarjassa viidentenä, mutta tasapisteissä seitsemännen sijan Tiikereiden kanssa. Tuo seitsemäs on ensimmäinen, joka jää ulos playoffeista eli tarvitsevat vielä lisäpisteitä, jos mielivät tällä kaudella puolustaa viime kauden mestaruutta. Toisaalta kakkossijaan on matkaa vain kolme pistettä, joten suora välieräpaikkakaan ei ole ihan mahdottomuus.

Kooveen parhaista tehoista ovat vastanneet Essi Kolppo (9+4), Veera Kauppi (7+3) ja Hanna Puolakka (4+6)

PSS johtaa sarjaa ja ovat menettäneet vain kolme pistettä 12 pelissä, joten Porvoossa on pelattu hyvä alkukausi. PSS on ollut erittäin tehokas joukkue, sillä ovat tehneet keskimäärin 7,5 maalia/ottelu ja kun vielä päästettyjen maalien saldo on sarjan paras, niin tilastojen valossa PSS olisi ennakkosuosikki. PSS varmasti onkin pienoinen ennakkosuosikki, mutta varmasti tulossa jännittävä ja tasainen ottelu.

PSS:n tehokkain on ollut, naisten maajoukkueeseenkin valittu, Henna Uljua (21+11) ja kun apuja on tullut muilta, kuten Ella Holmbergiltä (14+13) ja Senni Hietaselta (14+6), niin kyseessä on erittäin vaarallinen joukkue hyökkäyspäässä.

Nuorten SM-sarjaa Ylöjärven liikuntakeskuksessa
18.30 Koovee - PSS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti