Sivut

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Lauantain (16.2.) yksittäisten pelien tuloksetSairastelujen takia on ollut pientä hiljaiseloa, mutta nyt pyritään taas aktivoitumaan. Tässä ovat lauantain yksittäisten pelien tulokset ja niiden vaikutukset sarjatilanteeseen.

Liiga
Happee – PSS 5-1
TPS- M-Team 9-4
OLS – Classic 2-6
SB-Pro – Erä III 4-1
Koovee – SPV 4-6
NST – Tiikerit 3-4

Classic jatkaa edelleen sarja kärjessä tappioitta. SB-Pro seuraa kahden pisteen päässä ja OLS pitää suhteellisen selvällä marginaalilla kolmatta sijaa. Tiikerit ottivat NST voitolla kiinnityksen neljänteen sijaan ja kotietuun.  TPS:n voitto M-Teamista merkitsi isoa askelta kohti Playoffeja. PSS:ltä alkaa viiva karata ja ovat lähellä putoamiskarsintoja. SPV:n voitto antoi joukkueelle vielä mahdollisuuden välttää suora putoaminen ja ero PSS:ään kaventui kolmeen pisteeseen.

I-divisioona
Lohko 1
SB Vantaa – FT Steelers 5-3
Sheriffs – FBT Karhut 6-1

Sheriffs varmisti suoran liigakarsintapaikkansa ja SB Vantaa ottaa toisen karsintapaikan. FT Steelers on lähellä suoraa putoamista.

Lohko 2
ÅIF – Hatsina 8-6
O2jkl – Papas 5-2

Jo liigakarsinnat varmistanut Papas ei pystynyt vielä varmistamaan lohkovoittoaan. Voitostaan huolimatta O2jkl on edelleen suoran putoajan paikalla.  ÅIF otti erittäin tärkeän voiton, sillä sijoilla 3-6 olevat joukkueet ovat kahden pisteen sisällä ja nyt ÅIF nousi putoamisviivan paremmalle puolelle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti