Sivut

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Sheriffs nousi salibandyliigaan

Sheriffs – Papas 4-3, Voitot 2-1

Liigakarsinnassa Kaarinan Sheriffs voitti ratkaisevan kolmannen kamppailun ja näin ollen pelaa kaudella 13-14 naisten salibandyliigassa. Papas antoi sarjassa kuitenkin tiukan vastuksen ja on varsinkin kotonaan vaikea voitettava.

Kahden erän jälkeen lukemat olivat vielä 2-2, mutta Sheriffsit tulivat tehokkaasti kolmannen erän alkuun ja iskivät nopeasti kaksi maalia. Papas otti aikalisän ja tämän jälkeen vielä kavensi maalilla, mutta kun ei enempää maaleja, niin loppusummeri aloitti kaarinalaisten nousujuhlat. Papas jatkaa karsintojen toiselle kierrokselle ja kohtaa M-teamin.

Sheriffs on noussut III-divisioonasta joka kausi yhden portaan ylemmäs, joten nousu on ollut kovaa luokkaa.

Naisten salibandy onnittelee Sheriiffejä liiganoususta.

Crackers – SB Vantaa 1-5, Voitot 1-2

Ennakossa veikkailtu SB Vantaan puhdas 2-0 voitto ei toteutunut ja hyvä niin. SB Vantaa oli lopulta kuitenkin se rutinoituneempi joukkue ja pääsee näin mittaamaan PSS:n kanssa, että kumpi joukkueista pelaa tulevalla kaudella salibandyliigassa. Crackers jatkaa tulevalla kaudella I-divisioonassa.

Classic – Erä III, 5-6, Voitot 2-0

Liigan playoffeissa Classic kävi hakemassa Mosalta niukan 5-6 voiton ja johtaa näin ottelusarjaa 2-0. Ottelun ratkaisu nähtiin yhden Calssicin alivoiman aikan, jolloin Minna Korhonen tekaisi kaksi alivoimamaalia, joista jälkimmäinen jäi voittomaaliksi. Sarja on katkolla torstaina 14.3. Tampereella.

Classic juttu ottelusta täällä ja Erä III:n täällä.

Naissalibandy.fi haastatteli maalitykki Eliisa Alankoa ja jutun voi lukea täältä