Sivut

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Tänään tarjolla kolme playoff-peliäNaisten salibandyliigan playoffeissa on tänään katkolla kaksi peliä ja yhdessä haetaan katkaisun paikka.

SB-Pro – TPS, Voitot 2-0

Ottelusarja on katkolla kotijoukkueelle, joka lähti sarjaan suurena ennakkosuosikkina. Ihan runkosarjassa nähtyjä murskanumeroita ei ole kummassakaan pelissä nähty, mutta Pron leveämpi materiaali on ollut riittävän terävä. Tänään tuskin mikään muuttuu eli Pro ottaa kolmannen voittonsa ja jatkaa välieriin. 

Ottelu alkaa 19.30 Ruskeasuolla. Tulospalvelu

OLS – Happee, Voitot 2-0

Myös OLSilla on tänään katkon paikka ja erittäin lähellä on, että pystyvät myös sen ratkaisevan voiton ottamaan. Happeen olisi tuo kotipelinsä pitänyt hoitaa, jotta sarja jatkuisi vielä lauantaina Jyväskylässä. Ottelusarjan katkaiseminen ei kuitenkaan koskaan ole helppoa, joten odotellaan rauhassa illan tulosta.

Ottelu alkaa 18.30 Linnanmaan liikuntahallissa. Tulospalvelu

NST – Tiikerit, Voitot 1-1

Ennakkoon odoteltiin tasaista paria ja sellaiseksi se näyttää muodostuneenkin. Molemmat voittivat kotipelinsä, joten tässä parissa pelataan varmasti vielä lauantaina Vantaalla. Tänään pelattava ottelu onkin iso peli, koska voittaja saa katkon paikan seuraavaan peliin ja kaksi mahdollisuutta voittaa sarja. 

Ottelu alkaa 18.30 Lappeenrannan urheilutalolla. Tulospalvelu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti