Sivut

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kausi paketissa - palautetta tarvitaan

Nyt on lähes koko kausi ollut tämä sivu pystyssä ja aika kuunnella lukijoiden mielipiteitä asioista. Kävijämäärät ovat olleet kasvussa eli kiinnostusta tuntuisi löytyvän. Sivuston alkuperäinen idea oli kerätä naisten ja tyttöjen salibandyyn liittyvät uutiset yhteen paikkaan, koska joka tapauksessa lähes päivittäin tulee käytyä useampien joukkueiden sivuilla. Kauden aikana on tullut tehtyä myös ennakoita, raporttteja ja myös muutama blogityyppinen kirjoitus. Pääkallossa naisten uutisten määrä on lisääntynyt ja sen takia pääsarjan ja maajoukkueen uutisoinnit ovat täällä jääneet hiukan vähemmälle.

Viime aikoina joukkueiden uutisia on jaettu vain Twitterissä. Onko tämä hyvä suunta vai pitääkö uutinen aina löytyä myös itse sivustolta? Halutaanko Facebook mukaan vai riittääkö Twitterissä jakaminen? Mitä juuri sinä haluat täältä lueskella? Ym.

Oikealla on pikakysely, johon vastaamalla saat äänesi kuuluviin. Jos valitset siitä viimeisen vaihtoehdon (tai vaikka valitsit jonkin muun), niin laita tähän kommentti, että mihin suuntaan haluat hommaa lähteä viemään. Palautetta voi laittaa myös suoraan sähköpostilla osoitteeseen naistensb(a)gmail.com

Kaikki palaute on tervetullutta ja sen saa tietysti jättää niemttömänäkin. Kaikki kommentit kuitenkin luetaan ennen julkaisua.

Seuraavan kuukauden (tai kahden) ajan uutisointi saattaa hiukan rauhoittua, mutta todennäköisesti palataan pienen tauon jälkeen.

Hyvää kesää kaikille naisten (ja tyttöjen) salibandyn seuraajille!



1 kommentti:

  1. Ennakot sarjoista, peleistä ja joukkueista ovat todella tervetulleita!! :)

    VastaaPoista