Sivut

maanantai 26. elokuuta 2013

C-tyttöjen SM-sarjaan 8 joukkuetta selvilläViikonloppuna pelatusissa karsinnoissa C-tyttöjen SM-sarjaan selvittiviät tiensä kahdeksan joukkuetta: PSS, Erä, M-Team, Rangers, SB Heinola, ÅIF, Indians ja SB-Pro

SM-sarja näyttää siis kovin Etelä-Suomi painotteiselta, sillä ainoastaan Heinola tulee muulta alueelta. Jatkoon toki vielä tyrkyllä joukkueita vain Etelä-Suomen ulkopuolelta eli lopulliseen SM-sarjaan pääsee kolme ei-etelän joukkuetta.

Tulrvana viikonloppuna kahdesta jäljellä olevasta paikasta karsivat toisessa lohkossa Ilves, Pirkat ja Loisto ja toisessa lohkossa jatkopaikkaa havittelevat LaSB/HK Dynamo, FBC Turku ja SBS Masku.

Ennakossa menitiin muutamassa lohkossa pahasti metsään, sillä esimerkiksi Koovee ja NST jäivät voitoitta omissa karsintalohkossaan. On tietysti hyvä, että yllätyksiäkin nähdään ja ihan suoraan ei aina ennakkoon jatkoonmenijöitä voi nimetä. Ensi viikonlopun peleistä on tulossa taas uutta yritystä.

Tässä vielä lohkoista lyhyesti

Lohko A

PSS oli odotetun hyvä ja selvisi sarjaan puhtaalla pelillä. Toisesta jatkopaikasta käytiin tasaisempi kamppalu, sillä Erä ja LaSB/HK Dynamo päätyivät tasapisteisiin ja kun keskinäinenkin peli meni tasan 3-3, niin koko sarjan paremmalla maalierolla Erä otti tuon toisen suoran SM-sarjapaikan. HK Dynamo hakee veilä jatkopaikkaa karsinnan toiselta kierrokselta.

Toisen jatkokarsintapaikan nappasi Ilves voitoilla aluesarjaan jääneistä Crackersistä ja SPV:stä

Lohko B

M-Team oli tässä lohkossa täysin ylivoimanen. Neljän peliin tehtyjen maalien määrä oli huima 49 ja kun päästettyjä maaleja oli vain viisin, niin epäselvyyttä lohkovoittajasta ei ollut.

Toisesta jatkopaikasta käytiin sitten tasaisempi kamppailu. Hiukan yllättäen sen nappasi Kirkkonummelainen Rangers. Sarjapaikan se nappasi Pirkkalalta voittamalla keskinäisen kamppailun 2-1.

Pirkkalan lisäksi FBC Turku meni jatkokarsintaan. FBC:llä oli myös mahdollisuus suoraan jatkopaikkaan, mutta päätyminen tasapeliin lohkojumbo LeBan kanssa jätti heidät lohkossa toiseksi viimeiseksi. Voitto tuosta pelistä olisi riittänyt nostamaan joukkueen suoraan SM-sarjaan.

LeBa-96 jatkaa kauttaan aluesarjassa.

Lohko C

SB Heinola oli tasaisen C-lohkon ykönen ja toinen suora sarjapaikka meni ÅIF:lle. Kumpikaan joukueista ei hävinnyt peliäkään, mutta pelasivat keskenään tasan ja ÅIF tasasi pisteet myös SBS Maskun kanssa. ÅIF oli lohkon selvästi tehokkain joukkue 22 tehdyllä maalilla ja SB Heinola puolestaan omassa päässä vahvin päästämällä vain neljä maalia.

Jatkokarsintapaikka meni Maskulle, joka otti tasapelin lisäksi voitot NST:stä ja Blackbirdsistä. Juuri nuo joukkueet jatkavat kauttaan aluesarjassa.

Lohko D

D-lohkosta SM-sarjapaikat matkasivat Etelä-Suomeen, silä Indians oli vahvin ja SB-Pro seurasi toisena. Indians eteni vakuuttavasti puhtaalla pelillä jatkoon voittamalla merkityksettömässä pelissä SB-Pron 5-1.

Turkulainen Loisto oli lohkon kolmas ja näin ollen heillä kausi jatkuu tulevana viikonloppuna 
jatkokarsinnassa. 

Porilainen Karhut ja tamperelainen Koovee jatkavat aluesarjassa. Näistä Koovee taisi olla koko karsintojen suurin pettymys?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti