Classic ja SB-Pro jatkavat tappiotta - M-Teamille tärkeä voitto

Tässä viikonloppujen pelien tulokset:

Happee - TPS 8-2
Happee: Aino-Maija Laaksonen 2+1

Happeelle rutiinivoitto turkulaisista. Peli käytännössä ratkesi jo ensimmäisen kymmenen minuutin aikana, sillä ajassa 9.02 taululla oli jo 4-0 kotijohto. TPS kavensi suhteellisen nopeasti, mutta loppulinen niitti tuli toisen erän puolessa välissä, kun Happee onnistui alivoimamaalilla kasvattamaan johdon taas neljään maaliin.

Raportit: TPS

NST - Sheriffs 11-2
NST: Juuli Hakkarainen 5+2, Marianne Hannonen 1+5

Tämäkin peli oli jo ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen kotijoukkueelle 4-0 ja peli ohi. NST:lle erittäin tärkeät pisteet. Sheriffs hakee vielä ensimmäistä voittoaan liigataipaleella ja ero karsintaviivaan on nyt kolme pistettä.

Raportit: NST

OLS - Classic 3-8
OLS: Maarit Kettunen 2+0
Classic: Katri Luomaniemi 2+3, Nina Rantala 1+3, Eliisa Alanko 3+0

Classic latoi ensimmäiseen erään viisi maalia ja niistä kaksi viimeistä erän kolmen viimeisen sekunnin aikana.Tamperelaisten tehokkaimpina häärivät tutut nimet ja kenttä Rantala – Luomaniemi – Alanko tekivät joukkueensa maaleista kuusi.

Papas - Koovee 2-13
Koovee: Senni Hietanen 2+2, Oona Kauppi 3+0

Koovee ei antanut Papasin yllättää, vaan nappasivat helpohkon voiton. Tässäkin pelissä voittomaali nähtiin jo ensimmäisessä erässä ja Koovee meni menojaan kolmannen erän kahdeksalla maalilla.

Raportit: Papas, Koovee

PSS - Erä III 4-2
PSS: Isa Björkell 2+0

PSS johti toisen erän puolivälissä 4-0, jonka jälkeen Erä pääsi kaventamaan kahteen otteeseen. Erän maalivahti Emma Tuomikoskelle kertyi vain yhdeksän torjuntaa koko pelissä. PSS:lle äärettömän tärkät pisteet, sillä ero Paly Off viivaan on nyt mukavat yhdeksän pistettä ja heillä vielä ottelu vähemmän pelattuana.

Raportit: PSS, Erä III

SB-Pro - M-Team 14-2
SB-Pro: Elina Kujala 4+3, Karoliina Kujala 3+2, Elina Enlund 3+0
M-Team: Arla Salo 59 torjuntaa

Lopputulos ja M-Teamin maalivahdin torjuntamäärä kertonee tästä pelistä kaiken oleellisen.

Raportit: M-Team

Happee - Erä III 6-1
Happee: Jenni Timonen 1+3, Aino-Maija Laaksonen 2+1

Happeelle viikonlopun toinen voitto. Jyväskyläläiset tekivät toisen erän alkuun kolme maalia kolmeen minuuttiin ja tästä ei Erä enää toipunut. Erä on viikonlopun jälkeen kolme pistettä play off viivasta, joten pisteitä vielä pitää tulla, että kausi ei pääty runkosarjan jälkeen.

Raportit: Erä III

Papas - Classic 5-16
Papas: Noora Romppainen 1+1
Classic: Alisa Pöllänen 3+4 (+9), Laura Airila 1+3, Anne Suomalainen 3+0 (+8)

Papas johti ottelua reilun viiden minuutin jälkeen jo 2-0. Kokenut Classic ei tästä hätkähtänyt, vaan takoi lopulta taululle isot lukemat. Classicin tehokenttä jäi nyt pienempään rooliin ja koko kolmikko jäi miinukselle.

Raportit: PapasClassic

OLS - Koovee 8-4
OLS: Kristiina Kauppila 2+2, Marianne Kinnunen 2+1
Koovee: Senni Hietanen 2+1 (-5)

OLSin viikonlopun toinen peli päättyi voittoon ja suhteelliset tärkeät pisteet jäivät Ouluun. Koovee voi kuitenkin suhteellisen vapautuneesti pelata loppukauden pelit, sillä ero viivaan on jo kahdeksan pistetttä. OLS puolestaan on vahvasti kiinni kotiedussa.

Raportit: OLS, Koovee

M-Team - NST 4-3
M-Team: Jenni-Mari Kämäräinen 1+1, Minttu Tuomisen voittomaali ajassa 56.33
NST: Juuli Hakkarainen 1+2, Marianne Hannonen 2+0

M-Teamille erittäin iso voitto. Suoran putoajan paikka jäi nyt neljän pisteen päähän ja samalla nousivat pois myös karsijan paikalta. Molempiin karsijoihin on kuitenkin vain piste, joten tiukka taistelu tullaan näkemään.

Raportit: NST, M-Team