Sivut

maanantai 22. elokuuta 2016

C-tytöt: SM-karsintojen ennakko

Lyhyt ennakko tulevana viikonloppuna pelattaviin C-tyttöjen SM-karsintoihin.

Lohko A
K3 Areena, Espoo

Classic, Tampere
FBT Karhut, Pori
Northern Stars, Espoo
Pirkat, Pirkkala

A-lohkon suurin suosikki tulee Pirkkalasta. Suvi Hämäläisen johdolla ottaa lohkosta suoran SM-sarjapaikan. Pirkat kävi myös voittamassa Turussa pelatun Loisto Cupin ja sekin tukee vahvasti Pirkkojen suoraa SM-sarjapaikkaa. Nothern Stars on aika pitkälti Maija Jäkön varassa ja hiukan turhankin paljon. Tämä ei riitä haastamaan Pirkkoja, mutta varmasti riittää sijoille 2-3. Classic tulee olemaan lohkon kolmas jatkopeleihin menevä joukkue.

FBT Karhujen taso ei taida pitkälle riittää, joten pelit karsinnoissa jäävät kolmeen ja jatkavat kauttaan aluesarjassa.

Lohko B
Mosahalli, Helsinki

EräViikingit, Helsinki
FBC Loisto, Turku
OLS, Oulu
SBS Wirmo, Mynämäki

B-lohko vaikuttaa etukäteen kaikkein kovimmalta ja todennäköistä onkin, että tästä lohkosta SM-sarjaan menee kolme joukkuetta. SBS Wirmo oli Loisto Cupin finaalissa ja laittoi finaalissa Pirkat ahtaalle. Joukkueesta löytyy Pietilän sisarukset, jotka keskenään vievät Wirmon suoraan SM-sarjaan. EräViikingeillä on ehkä se Suomen kovin ykköskenttä, mutta taso putoaa seuraaviin kenttiin jonkinverran. Taistelee varmasti Wirmon kanssa lohkovoitosta. EräViikingit ja SBS Wirmo nähtäneen kuitenkin molemmat SM-Sarjassa. FBC Loiston taso ei omassa Loisto Cupissa riittänyt jumbofinaalia pidemmälle, mutta sijoittunee kolmen joukkoon. Loistolla olisi riveisään myös Ulla Valtola, mutta saattaa osallistua A.tyttöjen karsintoihin. Mikäli on C:n matkassa, niin Loiston osakkeet nousevat.

OLS on etukäteen joutunut liian kovaan seuraan ja lähtevät pitkälle kotimatkalle lohkon neljäntenä.

Lohko C 
Spiral-halli, Tampere

Blackbirds, Kerava
FB Factor, Kontiolahti
Koovee, Tampere
SSRA, Oulu

Tässä lohkossa suorasta jatkopaikasta taistelevat Koovee ja SSRA. Koovee oli Loisto Cupisa mukana ja taipui välierissä. Pelasi Turussa ilman suurinta syömähammasta eli Natalia Pitkäkangasta, joten kaikkien ollessa terveenä on lohkon ennakkosuosikki. SSRA lienee etelän joukkueille hieman tuntemattomampi joukke, mutta tietojen mukaan on saanut kerättyä paikallisista joukkueista pelaajia ja siitä syystä on jatkossa. Mutta meneekö suoraan vai sunnuntain jatkopelien kautta, niin se jää nähtäväksi.

FB Factor pelaa sunnuntaina jatkokarsinnoissa ja Blackbirds puolestaan lähtee kotimatkalle kolmen pelin jälkeen.

Lohko D
Spiral-halli, Tampere

SB-Pro, Nurmijärvi
PSS, Porvoo
Steelers, Hämeenlinna

Lohko D:stä tuli lopulta tynkälohko, jossa on vain kolme jokkuetta. Aina kun PSS on mukana tyttöjen peleissä, niin aika helposti voi heille ennakkosuosikin vittaa asetella. PSS oli myös Loisto Cupin välierissä, mutta hävisi sen pelin Pirkoille 1-0. SB-Pro ja Steelers jäävät tässä lohkossa auttamatta sijoille 2 ja 3.  Se ei kaheasti haittaa, sillä molemmilla ne tärkeimmät pelit ovat sunnuntaina.

Lopuksi vielä veikkaus SM-sarjaan pääsevistä joukkueista.

Pirkkalan Pirkat
SBS Wirmo
Koovee
PSS
EräViikingit
FBC Loisto
SB-Pro
SSRA
Northen Stars
FB Factor

Omat veikkaukset voi jättää tähän alle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti