Sivut

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

I-div: Divarin nettisivut testissä


Eilen rankattu liigajoukkueet nettisivujen sisällön suhteen ja nyt on vuorossa I-divarin vastaava. Tässäkään arviossa ei kovin tarkkaan uutisten ym. sisältöä tutkittu, vaan keskitytään enemmän sivujen aktiivisuuteen ja tarkastellaan miten ajan tasalla ne ovat.

Kakkoslohko (Itä) näyttäisi vievän nettisivutaistelussa selkeän voiton, vaikka molemmissa lohkoista löytyy hiukan heikompaakin esitystä.


Lohko 1

Blue Fox
Ehkä paras kokonaisuus. Uutisia on tullut tasaiseen tahtiin ja niistä löytyvät myös tiedot menneistä harjoituspeleistä. I-divarin otteluohjelma löytyy myös, mutta pelaajaluetteloa ei sivuilta löytynyt, joten siihen viellä hiukan panostusta, niin kokonaisuus olisi hyvin hallussa.


Indians
Espoolaisten sivuille tulee hyvin tietoa ja uutisia joukkueen toiminnasta. Liekö tämä peruja viime kauden liigavisiitistä, mutta nettisivujen suhteen nousuainesta. Pelaajaluettelo ei kuitenkaan taida ihan ajan tasalla olla ja otteluohjelmakin vielä viime kauden peleillä.


Sheriffs
Sivuille tullut lähiaikoina ainoastaan yksi naisia koskeva uutinen, jossa julkaisivat joukkueensa. Pelaajaluettelo on ilmestynyt, joka on tietenkin hyvä asia, mutta ottelut linkin takaa ei sitten löydykään tietoa peleistä eli ei myöskään mitään tietoa harjoitusotteluista.

LoSB
Uutisointia ei ole ollenkaan, mutta ottelut ja jopa harjoitusottelut löytyvät tilastoineen. Pelaajaluettelokin näyttäisi vastaavaan nykytilannetta, joten ainoastaan uutisointi tuo miinusta.


FBT Karhut
Porilaisilla uutisoinnin suhteen täyttä hiljaisuutta. Divarin otteluohjelma löytyy sivuilta, mutta mitään tietoa mahdollisista harjoituspeleistä ei ole. Pelaajaluettelo täsmää tulevan kauden kokoonpanoon.


FT Steelers
Ainoa päivitys on pelaajaluettelossa, mutta muuten ei uutisia ole näkynyt, jos ei lasketa etusivun päivitystä:  ”Joukkue pelaa kaudella 2012–2013 Naisten 1. divisioonaa”.

Lohko 2.

Papas
Kajaanilaisten uutisointi on erittäin mallikasta ja jokaisesta pelitapahtumasta löytyy jotain tietoa. Esim. Suomen Cupin kaikki pelit löytyvät sekä uutisista, että otteluista ja tilastoista. Kaikki muukin on hyvin päivitetty, joten selkeä nousijaehdokas, jos nousu tapahtuisi nettisivujen tason perusteella.

O2JKL
Täälläkin on sivut kohtuullisen hyvin hoidossa. Uutisia on tipahdellut tasaiseen tahtiin ja kaikki muukin on nykypäivää vastaavaa. Plussaa myös uutisesta, jossa joukkue on julkaistu, sillä näitä ei kovinkaan monella joukkueella ole.

ÅIF
Sipoolaisilla on homma hyvin hallussa. Uutisointi on vilkasta ja muutenkin sivustoa päivitetään hyvin. Ainoana miinuksena on I-divarin otteluohjelman puuttuminen, mutta varmaan se sinne ennen sarjan alkua ilmestyy.

Hatsina

Kompakti yhden sivun paketti, josta löytyvät pelaajat ja ottelut. Uutisia etsiessä meni aikaa oikean linkin löytämiseen, mutta kun se löytyi, niin juttuja oli tullut ihan mukavaan tahtiin. Ihan positiiviset vaikutelma jää sivuista.

Crackers
Uutisia erittäin kiitettävästi ja otteluohjelma ajan tasalla – mukaan lukien harjoitusottelut. Kotkan ylpeys olisi ollut listalla paljon korkeammalla, jos pelaajaluetteloon olisi hiukan panostettu. Nyt näyttää siltä, että lähtevät sarjaan yhdellä pelaajalla.

SB Welhot
Kuopiolaisryhmä sai Divaripaikan lahjaksi Tuupovaaralta ja ehkä se näkyy myös sivuilla. Ainoa tämän hetken tilannetta vastaava tieto sivuilla on, että pelaavat tulevalla kaudella I-divisioonaa. Uutisissa on mainittu viimeisenä (ei toki mitätön tieto), että ovat saaneet paikan divarissa. Esim. Valmentajan nimi puuttuu, jos sellaista nyt edes on…

HU-46

Sbandyn paikan ottaneen joukkueen sivuilta ei löydy mitään infoa mistään asiasta tai no löytyy sieltä yhteystiedot.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti