Sivut

maanantai 25. helmikuuta 2013

Viikonlopun yksittäisten peleien tulokset (23.-24.3)Viikonloppuna pelattujen yksittäisten pelien tulokset ja joukkueiden omia raportteja.

Liiga
NST – SB Pro 1-2
Happee – Classic 6-5
OLS – SPV 5-0
TPS – Koovee 4-3
NST – TPS 7-3

Classicin kauden ensimmäinen tappio muutti taistelua runkosarjan voistosta, sillä Classic johtaa sarjaa nyt vain maalieron turvin. Classic ja sarjakakkonen SB Pro kohtaavat ensi viikon lauantaina 2.3. OLS on runkosarjan kolmas ja se sijoitus ei enää tule muuttumaan. NST otti TPS voitollaan kiinnityksen kotietuun, mutta perässä vaaniva Tiikerit ovat vain kahden pisteen päässä ja ottelun vähemmän pelanneena. Tiikerit kohtaavat PSS:n vielä tänään (25.2.). Happeen yllätysvoitto Classicista paranteli heidän asemiaan taistelussa pudotuspelipaikassa. Ero viivaan on nyt kolme pistettä, kun pelejä on jäljellä vielä kaksi. M-Team voi pikkuhiljaa keskittyä karsintoihin, sillä heillä vielä vastassa Tiikerit ja SB-Pro. Heidän pitäisi saada molemmista peleistä voitto ja Erän tai Kooveen samalla hävitä molemmat, jotta M-Team välttäisi karsinnat. Edelleen Erä – Koovee pelistä ei ole tullut lopullista ratkaisua.

I-divisioona
Blue Fox – LoSB 4-2
FBT Karhut – Blue Fox 6-5
HatsinaÅIF 13 – 2

Länsilohkossa viimeisen kierroksen jännitystä riittää vain putoamisviivalla, sillä muut sijat on jaettu. Sheriffs voittaa lohkon ja voittamalla viimeisen pelin saisivat he kotiedun liigakarsintaan.  SB Vantaa ottaa toisen karsintapaikan. FBT Karhut ja Indians pelaavat ensikaudellakin I-divisioonassa. Putoamisviivalla LoSBin tappio antoi FT Steelerislle vielä mahdollisuuden nousta suoran putoajan paikalta. Tämä vaatisi viimeisessä pelissä voittoa ja LoSBille samanaikaisesti häviötä. LoSB kohtaa Indiansin ja FT Steelers FBT Karhut.
Itälohkossa sen sijaan on vielä viimeisellä kierroksella paljon panoksia. Ainoat varmat asiat ovat, että Papas ja Crackers selviytyvät liigakarsintoihin ja HU 46 putoaa sarjaporrasta alemmas. Lohkovoitto ratkeaa vasta viimeisellä kierroksella, sillä Papasin johto Crackersiin on vain yhden pisteen verran. Kärkikaksikon takana seuraavat neljä joukkuetta ovat kaikki tasapisteissä. Näistä Hatsina on jo omat pelinsä pelannut, joten he voivat vain jännittää päätöskierroksen tuloksia. ÅIF kohtaa Crackersin ja SB Welhot Papasin, joten suoran putoajan paikkaa tarjotaan kuopioon. Päätöskierroksen viimeinen peli on O2jkl – HU 46. Jos O2jkl voittaa tuon pelin, niin ovat ensi kaudellakin I-divarissa.

Nuorten SM-Sarja
Koovee – NST 17-3

Kaupin sisarukset hurjastelivat pelissä, sillä Veeralle tehot 9+2 ja Oonalle 3+7. Koovee nousi voitollaan taistelemaan suorasta välieräpaikasta ja ovat nyt tasapisteissä SB-Pron kanssa. PSS johtaa sarjaa kolmella pisteellä ja ovat pelanneet ottelun SB-Prota ja Kooveetä vähemmän. Happee putoaa takaisin I-divisioonaan ja NST Future ja OLS karsivat SM-sarjapaikastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti