Sivut

lauantai 23. maaliskuuta 2013

Liiga: Välieräennakkoa


Kiireiden vuoksi ennakko jäi hiukan viimetippaan, mutta tässä lyhyesti sarjoista. Otteluparit ovat ennakkoon aika selvät ja runkosarjaa hallinneet Classic ja SB-Pro ovat suuria ennakkosuosikkeja finalisteiksi.

Classic – Tiikerit

Tiikerit voivat olla jo kauteensa tyytyväisiä, sillä NST:n pudottaminen mitalipeleistä oli iso juttu. Classic eteni välieriin voittamalla kolmesti Erä III:n. Classicia vastaan heillä tuskin on mahdollisuuksia, ainakaan kolmea voittoa ottaa. Tamperelaisten materiaali on sen verran laadukas ja varsinkin ketju Nina Rantala – Minna Korhonen – Eliisa Alanko on ollut sellaisessa vireessä koko kauden, että tuskin Tiikereistä löytyy heidän pysäyttäjää. Kyseinen kolmikko löytyy pudotuspelien pistepörssin top kolmesta. Tiikerillä on maalinsuulle laittaa huippuvireinen Laura Still, jonka torjuntaprosentti pudotuspeleissä on huima 92,42 (kolme peliä). Classicin Kreeta Lakkalan vastaava on 80,95.

Runkosarjan kohtaamiset:
Tiikerit – Classic 1-4
Classic – Tiikerit 9-1

Veikkaus
Classic jälleen kerran finaaliin ja puhtaasti voitoin 3-0

SB-Pro – OLS

SB-Pro pudotti ensimmäisellä kierroksella TPS:n voitoin 3-0. OLS puolestaan meni samoin lukemin välieriin voitoilla Happeesta. SB-Pro on Kujalan siskosten johdolla materiaaliltaan huomattavasti OLSia laadukkaampi.  Maajoukkuevalmentaja Karo Kuussaaren luotsaama OLS saattaa yksittäisessä pelissä ottaa vielä voiton, mutta kolmeen voittoon tuskin yltää. SB-Pro:ta ei kannata päästää ylivoimalle, koska on ollut todella tehokas ja OLS taas heikoimmasta päästä alivoimalla. Maalivahtiosastolla vaaka kääntyy myös SB-Prolle, sillä Laura Loisa pelasi erinomaisesti sarjassa TPS.ää vastaan (torjunta-%: 87,80). OLSin Elisa Leinonen on omalla tontillaan torjunut palloja torjuntaprosentilla 82,22.

Runkosarjan kohtaamiset:
OLS –SB-Pro 4-11
SB-Pro – OLS 5-4

Veikkaus
Vaikea on nähdä OLSin menevän finaaliin tästä sarjasta, mutta yhden pelin saattavat kotonaan hoitaa, joten Pro jatkoon voitoin 3-1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti