Sivut

tiistai 13. marraskuuta 2012

I-div: Tänään kahden ottelun iltaI-divisioonan itälohkossa pelataan tänään kaksi ottelua.

Crackers – Hatsina

Kotkassa kohtaavat kaksi nousukarsintapaikaa hakevaa joukkuetta, kun Crackers saa vieraakseen Mikkeliläisen Hatsinan. Hatsina on ennen illan kamppailua vain pisteen kotkalaisia edellä ja tasapisteissä toisena olevan ÅIF:n kanssa, joten molemmat tarvitsevat pelistä pisteitä. Kuten sarjataulukko osoittaa, niin pelistä odotetaan tasaista vääntöä pisteistä.

Crackersin alkukauden parhaista tehoista ovat vastanneet nuoret Ada Väisänen (0+10) ja Renate Taka-Aho (7+2). Noilla tehoilla he löytyvät pistepörssin sijoilta kuusi ja seitsemän.

Hatsinan parhaat tehot on iskenyt koko pistepörssiä johtava 1997-syntynyt Ellinoora Huotari tehoin 10+7=17. Hän on ollut mukana yli puolessa joukkueensa maaleista.

18.00 Crackers – Hatsina, Karhuvuoren urheilutalossa

ÅIF – HU 46

Sipoossa pelataan toinen itälohkon kärkipäähän vaikuttava ottelu, sillä toisena oleva ÅIF kohtaa viidentenä majailevan HU 46:n. Hollolalaisryhmä tarvitsee kipeästi lisäpisteitä, jotta karsintaviiva jäisi taakse ja kaukana takana ei ole myöskään suoran putoajan paikka. ÅIF on taulukossa siis sijalla kaksi ja voitto nostaisi heidän osakkeitaan taistelussa liigakarsintapaikassa. ÅIF on kotikentällään varmasti ottelun ennakkosuosikki, mutta hollolalaiset näyttivät edellisessä ottelussa (tasapeli Crackersin kanssa), että helpolla ei Sipoossa kotijoukkue tule pääsemään.

ÅIF:ltä löytyy tehokas kolmikko, jotka ovat kaikki tehneet 10 pistettä alkukauden peleissä: Bianca Boman (6+4), Emma Hartwall (4+6) ja Kiia Lehmusvuori (4+6). HU 46:n tehokkain alkukaudesta on ollut Maria Poropudas tehoin 4+2=6

18.30 ÅIF – HU 46, Sipoo Areenalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti