Sivut

tiistai 13. marraskuuta 2012

II-div: Lohkojen tilannekatsausTässä on lyhyehköt katsaukset naisten II-divisioonan tilanteisiin. Osissa lohkoista on pelattu vasta muutama peli, joten ihan suuria johtopäätöksiä ei vielä voida vetää, mutta jonkinlainen suunta on jo näkyvissä.

Etelä, Lohko 1

Etelä-Suomen ykköslohko on kärjen osalta erittäin tasainen, sillä viisi ensimmäistä joukkuetta ovat kahden pisteen sisällä. Lohkoa johtaa Viikinpallo-95 kymmenellä pisteellä ja on hävinnyt yhden kauden peleistään (HaHy). Taulukossa kahdeksassa pisteessä on sitten neljä joukkuetta (Kauklahden Dynamo, GrIFK, Hangon Hyrskyt ja AC HaKi), joten jatkossa tullaan näkemään kova taistelu kahdesta jatkopaikasta.

Häntäpäässä liigajoukkueiden kakkosjoukkueet ovat vaikeuksissa, sillä perää pitävät (M-team II ja Tiikerit II)

Pistepörssiä johtaa Rangerisn Saara Suojalehto tehoin 11+4=15.

Etelä, Lohko 2

Etelän toisen lohkon kärjessä ovat tappiotta pelanneet Otaonnela Floorball (FLOB) ja Ä-Lasti. Noista FLOB on pelannut yhden tasapelin ja Ä-Lasti kaksi. 

Lohkon jumbona on SB Vantaan kakkosjoukkue, jonka pistetili on vielä avaamatta. Toinen suoran putoajan paikka on toistaiseksi Tapman hallussa, mutta piste-erot tässä vaiheessa kautta ovat vielä hyvin pienet.

Pistepörssiä johtaa Ä-Lastin vanha liigapeluri Mia Alen tehoin 8+6=14.

Länsirannikko

Länsirannikon erikoisuutena pelataan runkosarjan jälkeen neljän parhaan kesken Play Off – ottelut, joissa ratkaistaan valtakunnalliseen karsintaan lähtevät joukkueet. Tuo peli on yksittäinen täysimittainen ottelu ja molempien pelien voittajat jatkavat eteenpäin.

Sarjataulukko näyttää lännessäkin erittäin tasaiselta ja lohkoa jotaa FBC Turku, mutta vain pisteen perässä tulevat mynämäkeläinen SBS Wirmo ja salolainen Huvinsa Kullakin (HuKu). Viimeisestä play off – paikasta taistelevat tällä hetkellä tiukimmin turkulainen AFC (Campus) ja maarianhaminalainen BK NGD.
KaPa-65 ja Salba ovat kahdella pisteellä sarjassa kaksi viimeistä.

Pistepörssiä hallitsee Wirmon Jenna Kesälä, jolla tehot toistaiseksi (viime viikonlopun tehot puuttuvat) 5+4=9.
 
Sisä- Suomi

Sisä-Suomessa sarja on vasta alkuvaiheessa, sillä pelejä on pelattu vasta neljä, joten taulukko on vielä tasainen. Riihimäkeläinen SC Top johtaa sarjaa tappiotta ja seuraavat neljä joukkuetta ovat pisteen sisällä toisistaan: Pirkkalan Pirkat, MIG (ei myöskään vielä tappioita), Classic II ja SBS Tamppi.
Pekolan Isku on sarjassa vielä pisteittä.

Pistepörssin ykkösenä on SC Topin Tiina Siitonen (6+2)

Kaakkois-Suomi

Kaakkois-Suomen ykkösenä on Joutsenon Kataja, joka on menettänyt vain yhden pisteen alkukaudella. JoKa on aloittanut kautensa tehokkaasti, sillä maaliero on kuudessa ottelussa 34 maalia plussalla. Toisesta jatkopaikasta taistelevat kiivaimmin Savitaipaleen Urheilijat ja kouvolalainen Sudet.  Sarjan hännillä Lahti Royals hakee vielä avauspisteitä.

Lohkosta ei ole saatavilla pistepörssiä.

Savo-Karjala

Savo-Karjalan lohkoa johtaa ilman pistemenetyksiä Tuupovaaran Urheilijoiden kakkosjoukkue. Savo-Karjalan lohkosta kolme menee jatkokarsintaan ja kahdessa muussa paikassa tällä hetkellä ovat kiinni Etelä-Kuopion Ilves ja Tuupovaaran ykkösjoukkue. Tuusniemen Raju ei ole vielä saanut pisteitä kauden sarjassa.

Pistepörssissä kolme ensimmäistä sijaa menee Joroisten Jyskeen pelaajille ja heistä parhaiten on kautensa aloittanut Niina Savolainen (9+5).

Pohjanmaa

Pohjanmaalla on ehditty pelaamaan vasta neljä ottelua, joten mitään suurempia johtopäätöksiä ei vielä voida vetää. Lohkoa johtaa puhtaalla pelillä SC Alavus. Toisessa jatkopaikassa on kiinni kokkolalainen Nibacos.
Sarjan hännillä on tiukkaa sillä neljä joukkuetta on vielä pisteen sisällä: Ilmajoen Salbandy, Kauhavan Wisa, SB Vaasa II ja PSB Lapua.

Pistepörssissä ykköspaikalla on 6+2 tehoin Nurmon Jymyn Taina Kössi.

Pohjois-Suomi

Pohjoisessa kaikki kuusi ottelua voittanut rovaniemeläinen RSB-Team johtaa sarjaa. Toisessa valtakunnallisessa karsintapaikassa on kiinni OLSin kakkosjoukkue, tosin vain pisteen perässä kärkkyy Kuusamon Pallo-Karhut. Tornion Palloveikot ovat vielä ilman pisteitä sarjan hännillä.

Pistepörssiä johtaa Haukiputaan Veikkojen Suvi-Maaria Päkkilä tehoin 8+2=10.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti