Sivut

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

CC: IKSU voitti kolmannen erän ja koko turnauksen

Classic jaksoi kaksi erää taistella Ruotsin mestarin kyydyssä, mutta kolmannessa erässä IKSU meni lopulta menojaan ja otti selkeän 10-5 voiton.

Classic pelasi paljon turnauksessa kahdella kentällä ja vain välivaihdoilla huilautettiin pelaajia, kun taas IKSU peluutti enemmän kolmella kentällä. Hiukan näytti, ettei enää viimeiseen erään riittänyt potku haastamaan ruotsalaisia. IKSU myös antoi paineen syvältä ja varmasti osaltaan aiheutti myös väsymystä, kun koko ajan joutui painimaan omassa päässä pitkiäkin pätkiä. IKSU oli myös edellä pelin kääntämisessä, sillä Classic ei oikeen taaskaan päässyt pois paineen alta, vaan joutuivat useasti kääntämään selkänsä kenttälle ja silloin ei yleensä avaukset lähde.

Classicista valittiin maalivahti Kreetta Lakkala ja puolustaja Irja Lahtinen turnauksen all stars kentälliseen.